Bar-dok, meer dan een gewoon café!

Danscafe Bar-dok in hartje Antwerpen

Ons café hebben wij recentelijk overgenomen en meteen hebben wij beslist om grondige renovatiewerken uit te voeren. Het resultaat mag dan ook gezien worden want bij Danscafe Bar-dok in Antwerpen zit u super lekker! Het runnen van deze zaak gebeurt door twee koppels.

Bar with a view

Bij ons kan u vanop het terras genieten van een mooi uitzicht, namelijk het Havenhuis. Tevens bieden we een ruim gamma frisdranken, sterke dranken, bieren op fles en van het vat. Wie plots honger krijgt kan altijd bij ons terecht voor kleine snacks.

The place to be op zondag

Kom langs op het maandelijks themafeest en ontdek onze unieke party’s en heerlijke shotjes! Bovendien organiseren wij regelmatig op een zondag een swinging-zondag met lieve jive-muziek, disco, popcorn en noem maar op. Bij zonnig weer houden wij het feest buiten tot in de vroege uurtjes op de muziek van onze DJ.

Heeft u een verjaardagsfeestje in het vooruitzicht? Organiseer dit dan op de ideale locatie en kies voor ons. Wist u dat u bij ons trouwens ook bingo kan spelen? Ontdek het zelf.

Clikc+